Menu

New Balance

Marka amerikane New Balance krijon produkte që janë një kombinim i përsosur i funksionalitetit dhe modernes. Ajo përfaqëson ata që nxiten pa frikë nga pasionet e tyre. Performanca e lartë dhe inovacioni e ngrenë sportin në një nivel krejtësisht të ri. Arrini qëllimet tuaja dhe thyeni rekorde të reja me këpucë me cilësi të lartë.

Tani duke blerë me
  1. Madhesia: 46.5
  2. Madhesia: 41.5
  3. Madhesia: 39
  4. Pastroni të gjitha